Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska gostuje pod Malim brdom

portalska_0_0
  • Autor onogost.me
  • 10.05.2016. u 11:58

Sjutra su na program utakmice 30. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige, u okviru kojeg  Sutjeska gostuje ekipi Petrovca.

Nikšićki prvoligaš će u naredna četiri kola, koliko je ostalo do kraja šampionata, voditi trku sa ekipom Bokelja za mjesto koje vodi u Evropu,a Kotorani imaju prednost od četiri boda. Zbog toga je i ovaj meč od velike važnosti za ”plave” koji žele da zadrže priključak ili da eventualnim kiksom Bokelja smanje bodovnu razliku. 

Nedovićeva ekipa u ovaj duel ulazi osokoljena nakon trijumfa nad ekipom Mladosti u derbiju prošlog kola. Ekipa Sutjeske inače igra veoma dobro na strani ovog proljeća, a u poslednja četiri susreta ubilježila je isto toliko pobjeda. Petrovčani  koji su u prethodnom duelu od Sutjeske poraženi na svom terenu sa ubjedljivih 0:4, u ovom meču imaju imperative pobjede jer ih do kraja prvenstva očekuje grčevita borba za opstanak, pa će nastojati da se revanširaju gostima. Petrovac je trenutno na devetoj poziciji sa 32 osvojena boda, koliko ima i osmi Grbalj, dok se Sutjeska nalazi na petom mjestu na tabeli sa 46 osvojenih bodova.

Susret pod Malim brdom se igra od 17h, kada su zakazazani i ostali dueli 30. kola u kojima se sastaju:

Mornar – Lovćen

Iskra – Grbalj

Zeta – Dečić

Mladost – Bokelj

Rudar - Budućnost 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Nakon prve pobjede u šampionatu, Sutjeska ''juri'' nove bodove na domaćem terenu protiv barskog Mornara.
Fudbalska reprezentacija Crne Gore neće 9. septembra protiv Velsa, u meču 2. kola Lige nacija, moći da igra na stadionu pod Goricom, koji je zbog katastrofalnog stanja terena pod suspenzijom već skoro mjesec dana dana i koja nije skinuta ni nakon posljednje Uefine inspekcije.
Sutjeska je savladala Bokelj na Stadionu pod Vrmcem rezultatom 3:0 u susretu 5. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.