Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tračak nade za sokole

reprezentacija_kurir
kurir.rs
  • Autor onogost.me
  • 08.10.2015. u 20:18

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje se održava u Francuskoj naredne godine, ulazi u završnu fazu. Ostala su još dva kola da se odigraju u narednih šest dana i baraž mečevi u novembru. 

Reprezentaciju Crne Gore očekuju još dva meča nade u kojima ima teoretske šanse da se domogne baraža. Prvi meč sokoli igraju sjutra na stadionu pod Goricom sa reprezentacijom Austrije, koji moraju da dobiju da bi zadržali dalje šanse za plasman na Euro.

Iako će njihov plasman zavisiti i od rezultata ostalih utakmica u grupi, iz tabora reprezentacije najavljuju da će učiniti sve što je do njih, i da će u oba naredna meča, i sa Austrijom i sa Rusijom ići na pobjedu.

“Nadam se da se reprezentacija Austrije neće previše truditi sjutra protiv nas, jer su već izborili plasman na EP i ovaj meč za njih nema poseban značaj. Naš motiv je veći pa samim tim očekujem da ćemo i trijumfovati sjutra“, ističe Mirko Vučinić.

Pod znakom pitanja za sjutrašnji sastav su povrijeđeni Stevan Jovetić i Marko Baša, bez kojih bi tim Branka Brnovića bio oslabljen u sjutrašnjem meču. Najvjerovatniji sastav koji će istrčati sjutra na teren je: Poleksić, Rodić, Tomašević, Savić, Simić, Vukčević, Boljević, Marušić, Bećiraj, Vučinić i Mugoša.

Iz Saveza apeluju da publika navija fer i korektno, da se ne bi ponovili ekscesi kao u meču sa Rusijom kada je reprezentacija Crne Gore bila kažnjena.  Meč sa Austrijom se igra sjutra od 20.45 časova na stadionu pod Goricom.

Poslednji meč u grupi Crna Gora igra u gostima protiv Rusije u ponedeljak 12. oktobra.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.