Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Giljen: Utakmica protiv Budućnosti ne odlučuje prvenstvo, idemo na pobjedu

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 03.03.2023. u 13:32
Kapiten i golman Sutjeske Vladan Giljen očekuje težak meč sjutra protiv Budućnosti, ali vjeruje da njegova ekipa može doći do pobjede.

Sutjeska će ukoliko pobjedi biti u prilici da napravi opipljiviju prednost na tabeli.

“Sigurno nas teška utakmica očekuje sjutra. Imali smo negativan skor protiv njih u zadnjih nekoliko mečeva, ne mora to ništa da znači, imali su i oni perioda kada nisu mogli pobijediti nas.”

Po njegovom mišljenju meč neće odlučiti šampionat, ali žele pobjedu.

“Neće odlučiti prvenstvo ova utakmica, ali sigurno idemo sa svim što imamo da pobijedimo. Ne mogu obećati da ćemo osvojiti tri boda, Budućnost je dobra ekipa, ali vjerujem u svoju ekipu. Vratili smo se pobjedama protiv Iskre i to nam je dalo vjetar u leđa.”

Na pitanje da li ga brine što je na tri utakmice primio šest golova:

“To je sve iz nekih naših grešaka koje ne smiju da se dešavaju. Moramo da budemo sigurni kada imamo loptu u naših 20 metara, četiri ili pet golova smo primili iz našeg posjeda. To je jedino što nas brine.”

Nada se brzom povratku u pravi ritam.

“Nismo puno mijenjali ekipu tokom zime, ali vidi se da još sve ne štima. Nadam se da čemo ući u ritam od sljedećeg kola.”

 

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
    Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.