Goalball klub Nikšić pobjednik međunarodnog turnira “Sarajevo Open 2022”

Goalball klub Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 13.12.2022. u 07:55
Goalball klub Nikšić osvojio je međunarodni turnir “Sarajevo Open 2022”.

Nikšićki golbalisti do trofeja su došli sa maksimalnim učinkom od četiri pobjede.

Savladali su Kleo iz Soluna rezultatom 17:13, sarajevske Centar I i Centar II 15:5 odnosno 11:1, kao i beogradsku ekipu Mladost 9:7.

Kao drugoplasirana na turniru, završila je grčka ekipa Kleo iz Soluna, dok je trećeplasirani bio sarajevski Centar I.

Ekipa Goaball kluba Nikšić nastupila je u sastavu: Goran Macanović, Marko Nikolić, Veselin Vuković, Nikola Nikolić, Miloš Ranitović, Mirnes Ramović, Velizar Obradović, a trener je Branislav Bulatović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Danas se obilježava Svjetski dan borbe protiv raka kao jedinstvena inicijativa za borbu protiv ove globalne epidemije i njegov cilj je usmjeren na četiri osnovne tačke: promocija zdravog načina života, omogućavanje ranog otkrivanja bolesti, postizanje dostupnog liječenja za sve i poboljšanje kvaliteta života oboljelim, saopšteno je iz Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR).
  Prije samo nekoliko godina bila je nosilac igre Levalee, potom se odlučila za promjenu sredine, igrala u nešto jačim ligama, da bi od početka tekuće sezone postala član francuskog Bezansona. Nikšićanka Nada Ćorović krči put u jednoj od najjačih liga na svijetu, a svjesna i činjenice da je napravila veliki korak u karijeri. Za naš portal ističe da dolazak i igranje u Francuskoj za nju predstavlja neprocjenjiv osjećaj.
  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.