Herceg Novi: 21 medalja za Šampion

KK Šampion
 • Autor onogost.me
 • 23.10.2023. u 08:09
U Herceg Novom u subotu je održan VIII Internacionalni grand prix - Montenegro na kome je Karate klub "Šampion" ostvario zapažen rezultat.

Nikšićki klub je osvojio 21 medalju i to šest zlatnih, osam srebrnih i sedam bronzanih medalja i, u konkurenciji preko 400 takmičara iz 45 klubova iz šest država zauzeo šesto mjesto u generalnom plasmanu.

Najsjajnijim odličjima su se okitili: Vuk i Jana Radusinović, Dejana Blečić, Miloš Gagović, Dragoljub Dano Mijušković i Matija Radović!

Srebrne medalje osvojili su: Mihailo Doknić, Hristina Blečić, Dejana Blečić, Mihailo Mašulović, Viktorija Vujović ( 2 težinske kategorije ), Petar Mrvaljević i Filip Radusinović.

Bronze su pripale: Jovani Blečić ( 2 težinske kategorije ), Matiji Radoviću, Maksimu Raliću, Petru Mrvaljeviću, Milošu Gagoviću i Bogdanu Gnjatoviću.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Svi uslovi iz Sporazuma potpisanog sa predstavnicima opozicionih partija i vijećima manje brojnih naroda su ispunjeni, tako da proces može da počne 30. novembra i da svi u njemu učestvuju, kazao je Milojko Spajić.