Joksimović odredio konačan spisak za Euro Volej 2023

 • Autor onogost.me
 • 27.08.2023. u 10:23
Selektor muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Ivan Joksimović, odredio je konačan spisak putnika na Evropskom prvenstvu u Skoplju.

Naši odbojkaši će na treći uzastopni nastup na Euro Voleju otputovati u utorak, 29.avgusta.

Odbojkaši Crne Gore sve utakmice grupne faze (grupa C) igraju u Skoplju (Sjeverna Makedonija), a protivnici će im, pored domaćina Sjeverne Makedonije, biti selekcije Holandije, Danske, Češke i Poljske.

Treći uzastopni nastup na šampionatima Starog kontinenta, Crna Gora će započeti u četvrtak, 31. avgusta u 17 časova utakmicom protiv selekcije Holandije.

Nakon dana pauze, Crnu Goru očekuju tri utakmice u tri dana – prvo će 02. septembra u 20 časova igrati protiv Sjeverne Makedonije, zatim 03. septembra protiv Danske (17h), a potom 04. septembra protiv selekcije Češke od 20 časova.

Nakon slobodnog dana, izabranike selektora Ivana Joksimovića 06. septembra očekuje poslednja utakmica grupne faze protiv selekcije Poljske, vicešampiona svijeta (17 časova).

Evropsko prvenstvo 2023. počinje 28. avgusta, kada startuje grupa A, dan kasnije počinju utakmice grupa B i D, dok grupa C startuje 30. avgusta.

Selektoru Joksimoviću u radu će pomagati pomoćni treneri Miloš Marković i Miljan Bošković, kondicioni treneri Vladimir Živanović i Mirko Eraković, statističar Luka Zucović i fizioterapeut Nikola Vojinović, dok će Danilo Petrović biti zadužen za komunikaciju sa medijima.

Joksimović računa na 14 odbojkaša:

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Upravni odbor FK Sutjeska saopštio je da su suočeni sa očiglednom opstrukcijom Sudijske organizacije FSCG koja je kulminirala u duelu sa FK Dečić, zbog čega je klub u saopštenju za javnost odlučio da skrene pažnju crnogorskoj fudbalskoj javnosti na situaciju u kojoj se nalazi od početka ove sezone, a posebno u poslednjih pet kola.