Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kodokanu 19 medalja u Budvi

Džiju-džica Kodokan
  • Autor onogost.me
  • 09.06.2024. u 11:45
Na međunarodnom džiju-džicu kupu "Budva Open Champion", takmičari džiju-džicu kluba „Kodokan“ osvojili su 19 medalja, od čega - 13 zlatnih, četiri srebrne i dvije bronzane.

Takmičari su se borili u više uzrasnih kategorija i više disciplina u ovom sportu.

Na takmičenju je nastupilo oko 260 takmičara iz 14 klubova Crne Gore, BiH i Hrvatske.

Zlatne medalje osvojili su Miličić Jovan - tri zlatne medalje u Ne-Wazi (brazilska džiju-džica) zatim u kategoriji starijih juniora i seniora.

On je proglašen za najboljeg takmičara u Ne-Wazi.

Dvije zlatne i jednu srebrna osvojio je Jancer Marko. Zlatne medalje osvojio je u disciplini Ne-Waza i za starije juniore, a srebrnu medalju osvojio je za seniore. On je takođe proglađen za najboljeg takmičara u borbama.

Nenezić Predrag osvojio je dvije zlatne medalje za kadete i juniore. Nenezić Vanja osvojio je zlatnu medalju za kadete, a srebrnu za juniore. Kruščić Stefan osvojio je dvije zlatne medalje, za kadete i juniore. Janjušević Matija osvojio je zlatnu medalju za kadete. Zmajević Nikola osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji juniora. Sejda Ðuša - zlatnu medalju u konkurenciji kadetkinja. Matijašević Matija - srebrnu medalju u konkurenciji kadeta. Milatović Anamarija osvojila je srebrnu medalju u konkurenciji starijih pionira. Kruščić Balša - bronzanu medalju u kategoriji mlađih pionira. Miličić Nemanja - bronzanu medalju u kategoriji seniora.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Goran Perišić objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na Memorijalnom turniru ,,Stevan Ćele Vilotić“ u Srbiji.
    Nakon prve pobjede u šampionatu, Sutjeska ''juri'' nove bodove na domaćem terenu protiv barskog Mornara.
    Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Robert Prosinečki za prve mečeve u Ligi nacija naknadno je pozvao pet igrača iz domaće lige - četiri iz Budućnosti i golmana Dečića.