Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević: Igrači treba da preuzmu odgovornost i pokažu znanje i timski duh

dsc_6039_3
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 22.12.2015. u 15:25

Težak poraz u nedelju od Cedevite i neočekivani od Tajfuna prošlog vikenda svakako da su na košarkaše Sutjeske ostavili veliki trag. Međutim već sjutra igraju meč 16.kola protiv slovenačke Olimpije, ekipe koju su savladili na početku prvenstva. 

O važnosti pobjede na ovom meču za Sutjesku je i suvišno govoriti. Ne samo takmičarski da se pokrenu sa mrtve tačke, nego i psihološki jer je već dosta bodova izgubljeno u Nikšiću.  

Trener Nikšićana, Dušan Dubljević, pred meč kaže da igrači treba da preuzmu odgovornost i pokažu znanje i timski duh.

“Nakon dva poraza koji su na nas ostavili traga kako u smislu povreda tako i u rezultatskom, utakmica sa Olimpijom dolazi u teškom trenutku. Velikan slovenačke košarke je u dobrom raspoloženju nakon prolaska u drugu fazu Evrokupa i nakon dobrih partija u ABA ligi. Igraju raznovrsno, na čelu sa kreatorom Wright-om i odličnom atipičnom unutrašnjom linijom, gračima koji šutiraju u visokim procentima. Igrači treba da preuzmu odgovornost i pokažu znanje i timski duh. Na nama je da agresivnom odbranom i većom sigurnošću u napadu otvorimo put ka pobjedi”, kazao je on.

Sjutrašnji meč sa Olimpijom je jedan od bitnijih u sezoni, i kako kaže igrač Rašo Spasojević, pokušaće da pobjede.

 “Očekuje nas jako teška i neizvjesna utakmica protiv Olimpije.Potvrda njihovog kvaliteta je prolazak u drugi krug Evro kupa.Sigurno jedna od bitnijih utakmica za nas ove sezone,tako da ćemo uz maksimalan napor i sigurno veliku podršku publike pokušati da trijumfujemo”, kazao je Spasojević.

 Utakmica se igra sjutra od 19 sati u Sportskom centru Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Pioniri košarkaškog kluba Sutjeska osvojili su drugo mjesto u šampionatu Crne Gore i zaokružili uspješnu sezonu.
Košarkaši Budućnosti igraće u finalu prvenstva Crne Gore, nakon što je Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) u njihovu korist danas registrovao meč protiv Sutjeske, koji je sinoć prekinut zbog upada navijača gostiju na teren tokom druge četvrtine.