Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević: Odgovornost je moja jer nijesam uspio psihički spremiti ekipu

lrg_21777007_dsc_6266
ABA liga
  • Autor onogost.me
  • 16.01.2016. u 10:00

Sinoć su košarkaši Sutjeske propustili priliku da pred svojim navijačima pobijede direktnog konkurenta za opstanak. Sada je situacija ponovo teška jer su izgubljeni važni bodovi kod kuće.

Zakazao je prethodne večeri skok u odbrani i šut, a falilo je čini se i one prepoznatljive borbenosti kojom su Nikšićani namučili mnoge ekipe ove sezone, prije svega na domaćem parketu.

Trener Nikšićana, Dušan Dubljević, nakom meča je kazao da njegova ekipa nije smjela da odigra ovakav meču u veoma važnom trenutuku sezone.

“Nijesmo smjeli sebi dozvoliti da odigramo ovakav meč. Loše smo odgovorili na zonu koju su nam postavili. Težak poraz za nas jer bi nam ova pobjeda mnogo značila. Više nemamo pravo na kiks pred domaćom publikom. Ne posjedujemo toliki kvalitet da prilazimo bilo kom meču opušteno,a ja preuzimam odgovornost jer nijesam adekvatno uspio spremiti ekipu za večerašnju utakmicu”, jasan je bio Dubljević.

Nikola Žižić, kapiten Sutjeske, je rekao da je ključna bila prva četvrtina nakon koje nijesu uspjeli da uhvate rezultatski priključak.

“Sigurno težak poraz za nas.Odlučila je prva četvrtina u kojoj smo primili 30 poena.U poslednjoj četvrtini agresivnom igrom pokušali smo da dođemo do rezultatske neizvjesnosti ali to nam nije pošlo za rukom”, kazao je on.

 

Nikšićane do kraja sezone očekuje težak raspored. Gostuju Ciboni, Crvenoj Zvezdi i Zadru a dočekuju Mega Leks, Budućnost i Krku. 

Sledeći meč Sutjeska igra 24.januara kada u Nikšić gostuje ekipa Mega Leksa. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.