Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević: Pokazali smo da niko ne smije da nas potcijeni

vranjes_2_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 11.01.2016. u 09:20

Košarkaši Sutjeske su sinoć upisali veoma važnu pobjedu u Skoplju. Brejk koji je sada daje ozbiljnu nadu za opstanak u košarkaškoj regionalnoj eliti.

U neizvjesnom finišu Nikšićani su uspjeli da upišu sedmu pobjedu u ligi i posle dužeg vremena se ne nalaze na jednoj od tri poslednje pozicije. Trenutno dijele deseto mjesto sa Partizanom i Olimpijom.

Trener Sutjeske, Dušan Dubljević, kazao je nakon meča da niko ne smije da ih potcijeni.

“Čestitam mojim igračima na velikoj borbenosti i agresivnosti tokom cijelog meča. Nismo se predavali ni kada smo gubili sa 7-8 poena razlike, bili smo strpljivi i pronalazili rješenja za njihovu odbranu. Imali smo probleme ispod koša, ali smo odlično igrali centralni pik i tako pogodili nekoliko važnih šuteva preko Pavlićevića i Vranješa. Prije nekoliko kola smo bili otpisani, ali smo pokazali da niko ne smije da nas potcijeni i da razmišlja na takav način”, kazao je Dubljević.

Ratko Varda, najbolji akter meča kod Nikšićana istakao je dobru igru u svim segmentima osim u odbrani protiv Uroša Lukovića.

“Ne bih komentarisao dešavanja na kraju meča. Odigrali smo dobro u svim segmentima igre osim u odbrani protiv Uroša Lukovića, koji je dokazao da je odličan igrač. Čestitam mojim igračima na pobjedi”, rekao je Varda. 
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci