Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Makedonci bez respekta u Nikšiću, četvrti poraz Sutjeske

crngdzdukaapsgv
ABA liga
  • Autor onogost.me
  • 18.10.2015. u 18:45

Uzbudljiv finiš nakon najlošijeg izdanja Nikšićana ove sezone u ABA ligi, samo je na tren podgrijao nadu da je iznenađenje moguće. Ipak, onako kako su počeli, Makedonci su i završili meč. 

Bez respekta prema rivalu koji je pokazao da je na domaćem terenu težak protivnik svim ABA ligašima, MZT je sigurnom igrom zasluženo slavo u Nikšiću rezultatom 68:77.

Čestitam mojom momcima. Maksimalno smo se zalagli večeras. Došli smo po pobedu i to smo ostvarili. Napravili smo veliki posao u odbrani. Zaustavili smo njihov šut za tri i to je pored odbrane bio ključ meča. Ovu pobjedu sada treba potvrditi pobjedom kući”, kazao je nakon meča trener gostiju, Aleš Pipan.

S druge strane košarkaši Sutjeske su u više navrata uspijevali da se primaknu na nekoliko poena razlike, ali nedostajalo je preciznosti i snage u ključnim trenucima večeras.

“Slabo smo otvorili meč. Dozvolili smo im lake šuteve. Poremetila nas je povreda Žizića jer smo ja i Pavić morali da igramo na trojci”, kazao je najefikasniji igrač u redovima Sutjeske, Radosav Spasojević sa 16 postignutih poena. 

Da su zasluženo pobijedili, gostima je priznao i trener Sutjeske, Dušan Dubljević.

” Izgubili smo zbog loše odbrane u reketu. Raspucali smo njihove glavne igrače. Veliki nam je problem nedostatak drugog pleja, što je evidentno. Naši bekovi su večeras zakazali i sa lošim šutem za 3 poena nije bilo moguće dobiti ovakvog protivnika. Slijede 2 teška gostovanja, a ova pobjeda nam je trebala za miran nastavak takmičenja” kazao je Dubljević

U narednom klou Nikšićani imaju teško gostovanje Igokei. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska će naredne sezone u NLB ABA2 ligi igrati u grupi B protiv Vojvodine, Bosne i Rabotničkog, odlučeno je na žrijebu.
Nakon jedne sezone provedene u Rusiji, Bojan Dubljević se vratio na Pirineje - crnogorski košarkaš je novi igrač Saragose.