Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pavlićević: Nema tugovanja, moramo osigurati opstanak

20151013nppavlic5
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 31.01.2016. u 21:04

Četiri kola pred kraj regularnog dijela ABA lige Sutjeska se nalazi u dosta teškoj Situaciji. Nikšićani se nalaze na poslednjem mjestu sa 7 pobjeda i 15 poraza. Tajfun je poziciju ispred njih sa istim skorom dok je Metalac u zoni spasa sa pobjedom više. Iz lige ispadaju poslednje dvije ekipe. 

Večeras je Sutjeska odigrala loš meč i pravila dosta grešaka za utakmicu na gostujućem parketu.

“Mislim da smo odigrali nekih 25 minuta na način kako se trebalo igrati iako smo u toj fazi pravili dosta grešaka koje se ne smiju vidjeti na gostujućem terenu. Pričamo o bonus penalima na 10. metru, protivniku se poklanjaju slobodna bacanja, neke izgubljene lopte bez agresije protivnika… Nakon toga smo poslije trojke Hukića 50-47 ušli u dubiozu igre, što je protivnik iskoristio i kontrolisao”, kazao je nakon meča trener Nikšićana, Igor Jovović.

 Nikola Pavlićević je kazao da i pored poraza nema tugovanja jer se mora osigurati opstanak.

“Čestitam Ciboni. Mi smo loše otvorili utakmicu, promašili smo veliki broj zicera i otvorenih šuteva. Kasnije smo se vratikli, ali utakmica traje 40 minuta, a mi za to vrijeme nismo uspjeli održati koncentraciju. Nema tugovanja, čeka nas nova utakmica i moramo osigurati opstanak”, jasan je Pavlićević

Vicešampioni Crne Gore moraju i da strahuju da ne budu na kraju poravnati sa Tajfunom, jer su izgubili oba meča od ekipe iz Slovenije ali sa druge strane imaju bolji skor od ekipe iz Valjeva koja je glavni konkurent u borbi za opstanak. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.