Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poraz MNE-a od Budućnosti, lak posao za Sutjesku protiv Primorja

kadei_kk_sutjeska
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.03.2016. u 18:31

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 6. kola crnogorske Superlige kadeta. Svoje mečeve su igrali MNE i Sutjeska protiv Budućnosti odnosno Primorja.

MNE je pretrpio poraz od Budućnosti u Podgorici 69:64. Meč je bio u egalu do starta posljednje dionice (55:49), ali su se tada ”plavi” parcijalom 9:2 odlijepili na plus 13 (64:51) i djelovalo je da je susret riješen. Ipak, MNE Team se nije predavao, već je uzvratio, i u finišu u nekoliko navrata imao priliku da susret uvede u dramatičnu završnicu. Ipak, aktuelni šampion je odolio i upisao 6. trijumf na isto toliko mečeva, prvashodno zahvaljujući veoma raspoloženom Brnoviću, autoru 22 poena. Najefiasniji kod Nikšićana su bili Marojević sa 18 poena i Tončić sa 17 poena.

Sutjeska je u Nikšiću pobijedila Primorje 1945 rezultatom 71:46. Sutjeska je rutinski izašla na kraj sa gostima iz Herceg Novog. Sutjeska je rutinski izašla na kraj sa gostima iz Herceg Novog. Odluka je takođe pala u prvih 10 minuta, u kojima su Novljani uspjeli da upišu svega 4 poena. Gosti su minus od 10-ak poena održavali do posljednjeg kvartala, kada su Marojevićevi momci parcijalom 22:9 uspjeli da ih ”dokrajče”. Vulević sa 18, Mugoša sa 12 i Krivokapić sa 11 poena bili su najefikasniji u pobjedničkoj ekipi, dok su na drugoj strani odskočili Vukojević sa 20 i Branković sa 14 pogodaka.

Izvor: Kosarka.me

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Ligaški dio takmičenja u Prvoj košarkaškoj ligi završen je sinoć pobjedom Podgorice na gostovanju Kotoru 69:65. Na taj način, ovaj dio prvenstva sa najboljim skorom završili su Podgorica i Sutjeska, koji su na taj način osigurali vizu za ABA 2 ligu naredne sezone i mjesto u baražu za plej-of.
Sutjeska je danas u 26. kolu Prve crnogorske košarkaške lige savladala Danilovgrad - 103:79.
Košarkaši Sutjeska večeras u posljednjem kolu Prve crnogorske košarkaške lige dočekuju Danilovgrad.