Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Roling hvata zalet za novu sezonu

roling
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 31.08.2016. u 06:08

U KK Roling polako počinju pripreme za narednu sezonu, koja startuje sredinom oktobra. 

Pored takmičenja u Prvoj ligi, klub iz našeg grada svoje predstavnike imaće i u ligama gdje će se takmičiti pionirke, kadetkinje i juniorke.

“Ekipa je u skoro istom sastavu kao prethodne dvije sezone, s tim što ćemo dobiti pojačanje na centarskoj poziciji i eventualno na poziciji pleja. Što se tiče nove sezone rano je još uvijek bilo šta reći, ali se nadam, s obzirom da smo prošle sezone bili četvrti u kadetskoj konkurenciji, da će ove sezone biti bolji rezultat jer će tim biti gotovo isti, tako da priželjkujem medalju”, navodi trener Jovana Maltez.

Pionirke će ove sezone prvi put osjetiti igru na svojim “leđima”, i biće im pružena prilika jer vrijedno rade i dosta su napredovale od prošle godine kada klub nije imao uslova da ih prijavi za takmičenje.

“Ove godine imaju priliku i nadam se da će je iskoristiti, naročito par curica kao što su Radosavljević Tatjana, Jovović Andreja, Grabovica Tea i Drašković Andrea”, ističe Maltez.

Klub ovom prilikiom poziva sve djevojčice koje vole košarku da se jave na facebook stranicu kluba ili na broj telefona 068/538-202, da se priključe klubu, jer možda baš neku od njih čeka dobra košarkaška karijera i poziv u nacionalni tim i neki od evropskih klubova.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Ligaški dio takmičenja u Prvoj košarkaškoj ligi završen je sinoć pobjedom Podgorice na gostovanju Kotoru 69:65. Na taj način, ovaj dio prvenstva sa najboljim skorom završili su Podgorica i Sutjeska, koji su na taj način osigurali vizu za ABA 2 ligu naredne sezone i mjesto u baražu za plej-of.
Sutjeska je danas u 26. kolu Prve crnogorske košarkaške lige savladala Danilovgrad - 103:79.
Košarkaši Sutjeska večeras u posljednjem kolu Prve crnogorske košarkaške lige dočekuju Danilovgrad.