Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sportski centar rasprodat: Sutjeska protiv Partizana traži bodove spasa

dsc_0547_1
MM
  • Autor onogost.me
  • 03.01.2016. u 13:52

Nakon nekoliko poraza kod kuće Sutjeska je ozbiljno dovela u pitanje opstanak u ABA ligi. Nada ipak još postoji, ali slijedi period u kojem su pobjede na domaćem terenu obaveza, ma ko da dolazi u Nikšić. 

A baš sjutra dolazi velikan evropske košarke, beogradski Partizan, koji je istina u lošoj seriji i ove sezone Sutjeskin konkurent u borbi za opstanak.

“Mjesto na tabeli i jedne i druge ekipe ne govori puno o predstojećoj utakmici. I mi i Partizan mnogo mečeva u dosadašnjem dijelu prvenstva izgubili smo u neizvjesnim završnicama. Gosti imaju dobar tim, raznovrsnu bekovsku liniju koja može da održava visok nivo agresivne igre u odbrani tokom cijele utakmice. Na taj način otvaraju opcije u napadu. Mi na takvu igru moramo odgovoriti mirno, organizovano, i svesti greške na minimun. Broj izgubljenih lopti mora biti daleko ispod prosjeka, i uz dobar skok u odbrani, imamo šansu da trijumfujemo”. Poručuje trener domaćih, Dušan Dubljević.

Na stranu ime i renome , sjutrašnja pobjeda, svjesni su toga i igrači, veoma je važna u borbi za opstanak, ali  ne i presudna, smatra poslednje Sutjeskino pojačanje, Ratko Varda.

“Ovdje sam kao što znate tek nekoliko dana. Partizan i mi smo u sličnoj situaciji i mislim da ishod ove utakmice ništa ne rešava, jer ima još mnogo da se igra. Od moje ekipe očekujem veliku borbenost i nadam se pobjedi”, jasan je Varda.

Meč  se igra sjutra veče sa početkom u 21h. Iz kluba mole sve predstavnike medija da u dvorani budu najkasnije sat vremena prije početka utakmice.Takodje, naglašavaju, da će iz bezbjednosnih razloga kapije dvorane biti zatvorene u 20.30h.

Iz PR tima KK Sutjeska, portalu Onogošt, potvrđeno je da su sve karte već rezervisane.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci