Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska nakon preokreta slavila protiv Lovćena

15644527_10207966303091079_673774744_n
Foto : SCREENSHOT
  • Autor onogost.me
  • 18.12.2016. u 19:41

Košarkaši Sutjeske su nastavili pobjedničku seriju nakon što su večeras na svom parketu savladali ekipu Lovćena rezultatom 79:70 u utakmici 11. kola Prve A ERSTE lige.

Već u prvom dijelu igre gosti su napravili razliku koju su čuvali do odlaska na odmor pa je poslije prvih dvadeset minuta na semaforu stajalo 40:32 u korist Cetinjana.

Početak drugog dijela pripao je izabranicima Miga Kovača koji su već poslije pet minuta anulirali prednost Lovćena, da bi do kraja treće dionice Sutjeska imala prednost od sedam poena. 

Sigurna igra domaćih i u poslednjoj četvrtini koji i pored opuštanja u prvom dijelu igre, ipak nijesu dozvolili iznenađenje u ovom meču.

Najefikasniji igrač u pobjedničkoj ekipi je bio Džejson Džejms sa 16 poena, Đoković je postigao 13, Đurković 12 i Šalić 11. Kod gostiju najbolji je bio Vasilije Knežević, koji je sa postignutih 18 poena bio najefikasniji igrač na meču.

Nakon ovog kola Sutjeska ima 18 bodova, koliko je osvojio i Teodo sa kojim dijeli prvu i drugu poziciju na tabeli.

U 12. kolu koje je na programu narednog vikenda Sutjeska je slobodna, pa naredni meč igra 27. decembra u Ulcinju protiv istoimene ekipe. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska će naredne sezone u NLB ABA2 ligi igrati u grupi B protiv Vojvodine, Bosne i Rabotničkog, odlučeno je na žrijebu.
Nakon jedne sezone provedene u Rusiji, Bojan Dubljević se vratio na Pirineje - crnogorski košarkaš je novi igrač Saragose.