„Vojvode“: „Grobari“ ne treba da dobiju nijednu kartu

fb_img_1444061837620
Darko Bulatović, privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 02.01.2016. u 16:12

Dva dana uoči košarkaškog spektakla između Sutjeske i Partizana, navijačke strasti dostigle su vrhunac. Popularnim „Grobarima“ ulaz je zabranjen, a „Vojvode“ to apsolutno podržavaju. 

„Ako je već pravilnikom  ABA lige zabranjen dolazak gostujućih navijača onda nema potrebe da dolaze uopšte. Stav svih navijača je da „Grobari“ ne treba da dobiju nijednu kartu i tako će i biti. Ni mi ne idemo ni na jedno gostovanje i nema potrebe da dolaze, pogotovo ne da prave „corteo“ kroz naš grad. Mi imamo saznanja da oni namjeravaju da organizuju navijačku šetnju od zgrade pošte do Sportskog centra, a to mi ne možemo da dozvolimo nikako. To se  ne može desiti. Ni po koju cijenu“, poručuje Boris Kustudić, vođa „Vojvoda“.

Prodaja karata za meč, koji je zbog navijačkih grupa označen kao susret visokog rizika, zato se i sprovodi uz maksimalne mjere kontrole.

„Prodaja karata ide i preko naše kancelarije i u kafiću „Evergreen“, jer tako možemo da kontrolišemo „sumnjive“ navijače. Karata ima još i ko god je zainteresovan neka nam se obrati“ poručuje Kustudić i dodaje da su, kada je navijački dio meča u pitanju, „Vojvode“ maksimalno organizovane i spremne za jedan od navažnijih susreta koje će Sutjeska igrati u borbi za opstanak.

Uprava kluba je ranije saopštila da se karte mogu nabaviti putem rezervacije, drugog i trećeg januara će se vršiti rezervacije na šalterima biletarnice Sportskog centra u periodu od 12 do 16 časova, kao i i kafiću „Evergreen“.

Rezervacije se vrši uz ličnu kartu, a jedna osoba neće moći da rezerviše više od dvije karte”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Igrač Sutjeske Bogdan Bojić najkorisniji je košarkaš 6. kola I A MCKL.
Partizan je vezao treći poraz u Evroligi, četvrti računajući i Admiralbet ABA ligu, a Valensija prekinula niz od šest neuspjeha u oba takmičenja.