Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vranješ: Meč sa Zadrom je prekretnica sezone za nas

dsc_6039
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 03.12.2015. u 07:49

Biti ili ne biti. Tako se može nazvati sjutrašnji meč sa Zadrom. 

U Nikšić stiže petoplasirana ekipa ABA lige, sa skorom od 7 pobjeda i 5 poraza. Brojke na stranu, teren će pokazati koliko su snažni Zadrani pred nikšićkom publikom. A koliko vrijede košarkaši Sutjeske pokazali su već u prethodna dva duela kada su im izmakle pobjede protiv dvije najbolje ekipe lige, Crvene Zvezde i Budućnosti.

Nije lako sada igrati u takvom raspoloženju, sa dvije pobjede u šaci i obavezom da kiks ne dolazi u obzir. Koliko je bitna pobjeda u ovom susretu možda najbolje potvrđuje i ocjena  trenera Sutjeske, Dušana Dubljevića, da njegovu ekipu očekuje možda i najvažniji susret u ovom dijelu sezone.

„ Zadar je kompaktan sastav dobro popunjen na svim pozicijama i koji u svojim redovima ima i iskusne i mlade talentovane igrače. Mi smo izašli iz izuzetno napornih utakmica u kojima je nedostajala sportska sreća da iznenadimo favorizovane protivnike. Zelimo da održimo ovaj nivo igre i pobjedimo pred našim navijacima. Njih bih pozvao da dodju u što vecem broju jer nam je podrška sa tribina više nego potrebna, Popović i Vranješ su trenutno povrijedjeni i činimo sve da ih oporavimo za meč koji predstoji. Nastup Ćalasana je i dalje pod znakom pitanja”, kazao je Dubljević.

Slično razmišlja i Nemanja Vranješ.

“Utakmica koja je prekratnica sezone za nas. Učinićemo sve da dodjemo do pobjede iako nam u goste dolazi odlična ekipa Zadra. Podigli smo nivo forme, svjesni smo značaja meca i siguran sam ako angažman bude kao na poslednjem susretu, imamo velike šanse da trijumfujemo i najavimo bolje rezultate u drugom dijelu sezone“, jasan je Vranješ.

Utakmica se igra sjutra veče, u 21h, u Sportskom centru. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.