Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vujačić: Borili smo se, vjerovali, tražili svoju šansu, ali je realizacija zakazala

Dragana Stjepanović
  • Autor onogost.me
  • 11.03.2023. u 08:24
Sutjeska je juče izgubila od Krke 88:63 u drugom meču na “balonu” NLB ABA2 lige u Širokom Brijegu.

“Vidljivo je da nam nedostaju Koprivica i Tomašević, dva igrača iz startne petorke koja su od prvog dana konstantni i koji mnogo znače ekipi. Borili smo se, vjerovali, tražili svoju šansu, ali je realizacija zakazala. Krka je pogodila otvorene šuteve. Čestitam im na zasluženoj pobjedi. Mi imamo još jednu utakmicu – predstoji nam da se skupimo. Treba nam jedna pobjeda za top osam, daćemo sve od sebe i ovi momci treba da pokažu koliko mogu”, kazao je trener Darko Vujačić nakon sinoćnjeg meča.

Nakon ove utakmice ekipa je na skoru od sedam pobjeda i pet poraza i u nedelju (18) protiv Sloge igra odlučujući meč za plasman na završni turnir.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    NVO "Bunte scena" protestovala je, sa grupom građana, ispred Nikšićkog pozorišta, zahtjevajući ostavku ili smjenu umjetničkog direktora te kulturne ustanove Janka Jelića zbog stavova iskazanih u saopštenju kojim obrazlaže odluku da se predstava "Izložene" ne uvrstiti u repertoar Nikšićkog pozorišta.
    Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
    U sali Javne ustanove “Zahumlje” večeras, u 19 časova, biće održana tribina “Agora” koju moderira urednica kulturnog programa Anđela Peković.