Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zvezda slavila u Nikšiću

dsc_2692
MM
  • Autor onogost.me
  • 23.11.2015. u 21:58

Crvena Zvezda opravdala je ulogu favorita i došla do važne pobjede protiv večeras dobre ekipe Sutjeske.  

Više od tri četvrtine Nikšićani su parirali ekipi Dejana Radonjića i borbenom igrom  u odbrani držali priključak. Ipak, opet je izostala smirenost u finišu, što je domaću ekipu i koštalo eventualnog iznenađenja i pobjede protiv Zvezde. 

“Odigrali smo timsku odbranu i zabilježili veoma važnu pobedu u lijepom ambijentu”, kazao je košarkaš beogradskog tima, Marko Tejić. 

Trener gostiju, Dejan Radonjić, kazao je da je utakmica bila dobra i izrazo zadovoljstvo što je u Nikšiću. 

“Znali smo da nas čeka težak meč zbog ritma i potrošnje u Evroligi. Nakon poraza od Igokee morali smo da izvučemo maksimum da bi stigli do novih bodova. Sutjeska je pokaza la ozbiljnost i pobjedama u gostima potvrdila da se ovdje dobro radi.

U ekipi Zvezde Jović je postigao 19 poena, dok su u redovima domaćina ponovo najefikasniji bili Nemanja Vranješ sa 14  i Nikola Pavlićević sa 11 postignutih poena. 

“Vrlo težak meč. Bio je to spektakl za nas , za grad. Bila je čast ugostiti Zvezdu. Pokazali smo kvalitet jer smo bili u egalu cijeli meč. Hvala navijačima na podršci. Mi popravljamo neke stvari i na nama je da radimo dalje i da dođemo do sredine tabele”, istakao je Vranješ. 

Trener domaćih, Dušan Dubljević, pohvalio je navijače kazavši da je to primjer kako se bodri svoj tim i poštuje gostujući. I pored poraza Dubljević zaključuje da nema razloga za nezadovoljstvo. 

“Falilo je malo sportske sreće. Mogli smo i da pogodimo malo više šuteva. Jović je prelomio meč pogodivši više puta u ključnim trenucima. Sa dvije pobjede kući vraćamo se u sredinu tabele. Nadam se da dostojno reprezentujemo grad i državu”, kazao je Dubljević .

KK Sutjeska – KK Crvena Zvezda 62:70

Sledeće nedjelje igra se crnogorski derbi u ABA ligi. Nikšićani gostuju u Podgorici ekipi Budućnosti.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.