Kup “Mimoza”: Trebjesi pet zlatnih medalja

Džudo klub Trebjesa
 • Autor onogost.me
 • 26.02.2023. u 09:20
Na Međunarodnom turniru kup “Mimoza 2023" takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su pet zlatnih, tri srebrne i devet bronzanih medalja.
Zlatne medalje osvojili su Roćenović Vuk, Pavlićević Ena, Milatović Anamarija, Zmajević Nikola i Pindović Katarina.
Vujović Nemanja, Mijušković Radoš i Šundic Andrea okitili su se srebrom, dok je bronza pripala Korać Ivanu, Vujović Milici, Buturović Milošu, Blečić Jovanu, Blečić Andriji, Sejda Mirsadi, Kerelaj Medini, Matijaševic Matiji i Vujović Bošku.
“Posebno moramo istaći Pindović Katarinu, Milatović Anamariju i Šundić Andreu koje su proglašene za najbolju ekipu u konkurenciji mlađih pionirki i samim tim dobile pehar”, naveli su iz džudo kluba Trebjesa.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Sutjeska je večeras savladala Podgoricu 94:90 u 20. kolu Prve crnogorske košarkaške lige.
  Selektorka ženske kadetske reprezentacije Crne Gore, Tatjana Jeraminok, objavila je spisak od 18 igračica za minipripreme za Evropsko prvenstvo u Podgorici. Na spisku od 18 potencijalnih reprezentativki našlo se i šest igračica Levalee i jedna iz redova Trebjese.
  U derbiju 20. kola Prve crnogorske košarkaške lige Sutjeska danas gostuje Podgorici. Ekipe sa vrha tabele domaćeg šampionata odigraće derbi susret, koji bi mogao da determiniše i prvoplasiranu ekipe pred završnicu sezone.