Lasica: Čile je neugodna reprezentacija, ali kvalitet je na našoj strani

Screenshot TVCG
 • Autor onogost.me
 • 15.01.2023. u 17:50
Crnogorski rukometni reprezentativac Marko Lasica kazao je da je Čile neugodna selekcija, ali da je kvalitet na strani "lavova".

“Meč moramo da dobijemo, a Čile je jedna neugodna selekcija. Mi smo juče imali jednu tešku utakmicu, sve do finiša nismo uspjeli da slomimo otpor Irana, ali najvažnije da smo pobijedili”, kazao je Lasica.

On ističe da je prednost naše reprezentacije duža klupa.

“Čile se protiv Španije držao dosta dobro, pokazao je kvalitet. Oni igraju slično kao “furija” , veoma su brzi, ali mi smo kvalitetnija ekipa i vjerujem da ćemo to sjutra dokazati. Imamo dužu klupu i možemo da držimo dobar tempo svih 60 minuta”, istakao je Lasica.

Lasica i saigrači prate i dešavanja u grupi sa kojom se ukršta naša selekcija.

“Sloveniju smo pobijedili prije godinu, ali u rukometu se stvari mijenjaju jako brzo. Vidjeli ste kako su dobro odigrali sinoć protiv Poljske. Daćemo sve od sebe da ih opet pobijedimo”, zaključio je naš reprezentativac.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.