Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Lasica: Čile je neugodna reprezentacija, ali kvalitet je na našoj strani

Screenshot TVCG
  • Autor onogost.me
  • 15.01.2023. u 17:50
Crnogorski rukometni reprezentativac Marko Lasica kazao je da je Čile neugodna selekcija, ali da je kvalitet na strani "lavova".

“Meč moramo da dobijemo, a Čile je jedna neugodna selekcija. Mi smo juče imali jednu tešku utakmicu, sve do finiša nismo uspjeli da slomimo otpor Irana, ali najvažnije da smo pobijedili”, kazao je Lasica.

On ističe da je prednost naše reprezentacije duža klupa.

“Čile se protiv Španije držao dosta dobro, pokazao je kvalitet. Oni igraju slično kao “furija” , veoma su brzi, ali mi smo kvalitetnija ekipa i vjerujem da ćemo to sjutra dokazati. Imamo dužu klupu i možemo da držimo dobar tempo svih 60 minuta”, istakao je Lasica.

Lasica i saigrači prate i dešavanja u grupi sa kojom se ukršta naša selekcija.

“Sloveniju smo pobijedili prije godinu, ali u rukometu se stvari mijenjaju jako brzo. Vidjeli ste kako su dobro odigrali sinoć protiv Poljske. Daćemo sve od sebe da ih opet pobijedimo”, zaključio je naš reprezentativac.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
    Na prvom zvaničnom Evropskom kupu za starije pionire i pionirke u Sarajevu, takmičari džudo kluba Akademik osvojili su dvije zlatne i dvije bronzane medalje.