“Lavovi” od sjutra počinju pripreme

RSCG
 • Autor onogost.me
 • 23.12.2022. u 11:19
Prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj, „lavovi“ počinju sjutra i to u nekompletnom sastavu.

Zbog klupskih obaveza, dio igrača koji će konkurisati za mjesto u nacionalnom timu na planetarnoj smotri, naime, neće biti sa saigračima u prvom dijelu priprema, tokom kojih će Crna Gora 27. i 28. decembra odigrati prijateljske utakmice protiv Sjeverne Makedonije u Mavrovu.

Prvi trening nacionalnog tima je sjutra u 10 sati u Sportskom i kulturnom centru Univerziteta Crne Gore, a brifing će početi 15 minuta ranije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Prije samo nekoliko godina bila je nosilac igre Levalee, potom se odlučila za promjenu sredine, igrala u nešto jačim ligama, da bi od početka tekuće sezone postala član francuskog Bezansona. Nikšićanka Nada Ćorović krči put u jednoj od najjačih liga na svijetu, a svjesna i činjenice da je napravila veliki korak u karijeri. Za naš portal ističe da dolazak i igranje u Francuskoj za nju predstavlja neprocjenjiv osjećaj.
  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.