Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mađari “prevelik zalogaj” za “ajkulice”

VPSCG
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2022. u 22:03
Juniorska reprezentacija Crne Gore poražena je od vršnjaka iz Mađarske rezultatom 8:17 (3:4, 1:4, 2:4, 2:5) na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 godina koje se održava u Podgorici.

Naši momci su samo u prvoj četvrtini bili ravnopravan partner moćnoj mađarskoj ekipi, koja s pravom nosi oreol prvog favorita turnira.

Jovan Vujović i Damjan Vujičić su isključeni s pravom zamjene u drugoj četvrtini meča.

Marko Mršić je bio najbolji kod naše reprezentacije sa pet postignutih golova, a sem njega u strijelce se upisao i Vujošević sa tri pokotka.

“Ajkulice” sjutra igraju sa reprezentacijom Turske (meč počinje u 20 časova), a u osminifinala će najvjerovatnije ići na reprezentaciju Njemačke.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
    Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.