Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Marić objavio spisak za turnir u Izraelu

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 25.10.2022. u 14:27
Selektor ženske kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić objavio je spisak igračica koje konkurišu za nastup na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Marić se odlučio za 20 igračica – golmani: Jovana Žugić (Ekonomist), Anja Jovanović (Mladost 2015); odbrana: Slavica Krstevska, Vlada Milović (Budućnost), Dunja Bojanić, Vladana Boričić, Lana Đurović (Mladost 2015), Anastasija Zarubica, Tijana Janković (Ekonomist), Sofija Beatović (Obilić); vezni red: Jelena Nikčević (Ekonomist), Tatjana Osmajić (Breznica), Katarina Čađenović (Budućnost), Larisa Đurković, Mia Vukčević (Mladost 2015); napad: Lejla Bambur (Breznica), Maša Tomašević (Budućnost), Amra Mehović (Cveteks), Tamara Milović (Ekonomist), Nađa Doknić (Ekonomist).

Naša selekcija igraće u grupi B5, sa domaćinom turnira Izraelom i Velsom. U prvom kolu, 27. oktobra, Crna Gora se sastaje sa Izraelom, tri dana kasnije na programu je duel sa Velsom.

Plasman u elitnu rundu izboriće prvoplasirana ekipa, kao i najbolja drugoplasirana iz neke od šest grupa.

“Za nas je u ovom trenutku najvažnije da pružimo svoj maksimum, pa ćemo vidjeti za koliko će to biti dovoljno. Nadam se da ćemo nadograditi igru iz prijateljskih utakmica sa Kosovom, u kojima smo, uprkos porazima, prikazali dosta dobrih stvari. U tim mečevima vidjelo se da imamo prostora i mogućnosti za napedak”, kazao je selektor Marić.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
    Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.