Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Meč Dečić – Sutjeska bez navijača

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 05.05.2023. u 19:18
Komisija za bezbjednost i sigurnost Fudbalskog saveza Crne Gore donijela je odluku da se utakmica 33. kola Meridianbet 1. CFL između Dečića i Sutjeske odigra bez prisustva publike, saopšteno je iz Sutjeske na Fejsbuku.

Utakmica će biti odigrana u nedjelju (20.00h) na Trening kampu OFK Titograda na Starom aerodromu.

“Uvažavajuci preporuke iz dopisa UP Crne Gore – Sektora policije opšte nadležnosti br. 50/1-217/23-27617/1 od 05.05.2023. godine, a koji se odnosi na bezbjednosnu procjenu vezanu za organizovanje i odigravanje uakmice 33. kola Meridianbet 1.CFL izmedu FK ‘Dečić’ i FK ‘Sutjeska’, Komisija za bezbjednost i sigurnost FSCG, donijela je Odluku, prihvatajući sugestije Uprave policije, da se navedena utakmica, iz bezbjednosnih razloga, igra bez prisustva publike”, piše u dopisu Komisije za za bezbjednost i sigurnost FSCG.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
    Na prvom zvaničnom Evropskom kupu za starije pionire i pionirke u Sarajevu, takmičari džudo kluba Akademik osvojili su dvije zlatne i dvije bronzane medalje.