Nada Ćorović debituje za “lavice”

@sosuitephotographie
 • Autor onogost.me
 • 25.02.2023. u 16:15
Rukometašice Crne Gore se okupljaju prvi put nakon novembra prošle godine i osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.

U Podgorici će od ponedjeljka do petka trenirati u sklopu EHF sedmice, što je prilika da se selektorka Bojana Popović uvjeri u trenutnu formu igračica i počne sa uigravanjem tima za Svjetsko prvenstvo koje će od 30. novembra do 17. decembra biti održano u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj.

Na spisku se nalazi 21 igračica, među kojima je i debitantkinja – lijevi bek francuskog Bezansona Nada Ćorović. Zbog povreda neće biti Đurđine Jauković iz francuskog Bresta, te Nataše Ćorović i Andrijane Popović iz Budućnosti Bemax, a već na narednom okupljanju sa saigračicama iz nacionalnog tima ponovo bi trebalo da bude igračica mađarskog Đera Jelena Despotović, koja se nedavno vratila na teren nakon porođaja.

Tokom predstojeće EHF sedmice, naša reprezentacija neće imati kontrolnih mečeva, ali će sjajne provjere imati već 6. i 8. aprila kada će u sklopu narednog okupljanja u gostima odigrati dva duela protiv Norveške, aktuelnog šampiona Evrope i svijeta.

Prvi trening, naše djevojke će odraditi u ponedjeljak u Sportskom centru „Morača“ sa početkom u 15 sati.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Crnogorske rukometašice se okupljaju u ponedjeljak, drugi put nakon novembra prošle godine i osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.
  Sutjeska je večeras savladala Podgoricu 94:90 u 20. kolu Prve crnogorske košarkaške lige.
  Selektorka ženske kadetske reprezentacije Crne Gore, Tatjana Jeraminok, objavila je spisak od 18 igračica za minipripreme za Evropsko prvenstvo u Podgorici. Na spisku od 18 potencijalnih reprezentativki našlo se i šest igračica Levalee i jedna iz redova Trebjese.