Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikolić, Čurović i njihov matični klub najbolji u 2022.

Goalball Nikšić/Facebook
 • Autor onogost.me
 • 24.12.2022. u 11:20
Paraolimpijski komitet Crne Gore izabrao je najbolje u godini na izmaku, a Golbal klub Nikšić je ponio najznačajnija priznanja.

Tako su nagrade za najboljeg paraolimpijca otišle u ruke Nikole Nikolića, najuspješniji trener je Nikola Čurović, a najbolji sportski kolektiv je Golbal klub Nikšić, čiji su Nikolić i Čurović članovi.

Nikolić se zahvalio Igoru Tomiću, predsjedniku Paraolimpijskog komiteta, treneru, saigračima i stručno štabu na podršci.

“Bez svih njih ne bi bilo ni nagrade. Nadam se da će nas priznanje natjerati da još više radimo. Vjerujem da će u budućnosti biti razloga za još puno proslava i priznanja za nešto što dugo čekamo”, kazao je Nikolić.

Golbal klub Nikšić osvojio je srebro na finalnom turniru Lige šampiona u Njemačkoj.

Nikola Čurović, pored trenerskog posla u Golbal klubu Nikšić, ujedno i selektor reprezentacije Crne Gore.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek nije završen. Razlog je, kažu iz Ministarstva pravde, jer nije okočan unos podataka koje trebaju da dobiju iz sudova. Iz Udruženja Roditelji kažu da je registar prijeko potreban, kako bi se konačno znalo koliko ima takvih osoba, kao i da bi Uprava policije mogla da sprovodi nadzor.
  Siva ekonomija je ozbiljan problem, jer stvara nelojalnu konkurenciju i ugrožava održivost turističkog sektora, ocijenio je za Pobjedu predsjednik Odbora udruženja turizma i ugostiteljstva PKCG Ranko Jovović, dodajući da je potrebno standardizovati i legalizovati privatni smještaj. Iako su najave za sezonu dobre, pozvao je na pojednostavljenje procedura za dobijanje dozvola za rad i boravak sezonskih radnika.