Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Danas gradski derbi

slika_odbojka_2_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.02.2016. u 18:08

Danas se nastavja prvenstvo Crne Gore za odbojkaše utakmicama šestog kola u kojem će snage odmjeriti gradski rivali Sutjeska i Volley Star. 

U prvom dijelu sezone slavila je ekipa Volley Stara rezultatom 3:0, i na kraju polusezone osvojili su treće mjesto uz tri pobjede i dva poraza. Odbojkaši Sutjeske su poslije pet kola ostvarili učinak od jedne pobjede i četiri poraza.

U ekipi Volley Stara očekuju pobjedu u gradskom derbiju.

 “Iako će ekipa Sutjeske biti pojačana novim igračem u sjutrašnjem meču, očekujem da moja ekipa pobijedi u gradskom derbiju jer smo i u prvom meču pokazali da smo kvalitetniji tim. Kadrovskih problema nemamo i svi su igrači na raspolaganju treneru Đokiću”, kazao je Stefan Matković igrač Volley Stara.

Aleksandra Bojić, kapiten Sutjeske, kaže da će u sjutrašnjem meču ići na pobjedu jer im je cilj da u nastavku sezone izbore play off.

“Ono što mogu reći jeste da idemo na pobjedu sjutra. Iako su oni dosta iskusnija i starija ekipa nama je cilj da udjemo u play off a sa sjutrašnjom pobjedom bi bili bliži cilju. U nastavku sezone ćemo biti jači za Dada Perovića sa kojim bi taj cilj trebali i da ostvarimo”, kazao je Bojić pred sjutrašnji derbi.

Utakmica se igra u Sportskom centru sa početkom u 18:30h.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.