Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OK Volej star sjutra gostuje Budućnosti

12226437_10208202301799581_412955409_n
  • Autor onogost.me
  • 13.11.2015. u 19:55

Poslije odličnog starta u prvenstvu, odbojkaše Volej Stara sjutra u okviru trećeg kola odbojkaške lige Crne Gore očekuje gostovanje u Podgorici protiv Budućnosti. Osokoljeni poslije dvije pobjede na startu prvenstva, izabranici Vladimira Đokića odlaze puni optimizma na gostovanje.

“Utakmica koja u ovom trenutku ne može mnogo odlučiti, jer je tek početak prvenstva i ekipe tek polako ulaze u takmičarski pogon i tempiraju formu za plej off. Što se tiče sjutrašnje utakmice želim samo da moji igrači ispoštuju taktički dio i da budu disciplinovani tokom čitavog meča, naravno uz ogromnu dozu borbenosti i želje i mislim da možemo do pobjede. Naš najveći hendikep je što zbog poslovnih obaveza igrača,nosioca igre, nijesmo kompletni trenirali prethodnu sedmicu, ali se nadam da će to nadoknaditi njihovim kvalitetom. Ekipa Budućnosti se pojačala pred ovaj meč. Riječ je o kvalitetnom igraču, koji svojim iskustvom može dosta da im pomogne. Međutim, sjutra želim da nastupimo hrabro i agresivno i mislim da tako možemo do novih bodova”, naglasio je Đokić.

Meč se igra u sali Gimnazije ”Slobodan Škerović”, a početak je zakazan za 14.00 časova.

Sjutra su na programu i mečevi šestog kola ženske odbojkaške lige, u okviru kojeg ŽOK “Nikšić“ dočekuje ŽOK “Gorštak“ u Sportskom centru “Nikšić“. Nikšićanke su u prvih pet kola ostvarile tri pobjede i dva poraza i sa sedam bodova zauztmaju šestu poziciju, dok su odbojkašice Gorštaka na začelju tabele bez bodova u prethodnih pet kola. Meč je na programu od 17h časova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.