“Akademičari” na kampu u Trebinju

akad
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.07.2018. u 15:33

Džudo klub Akademik obezbijedio je za svoje najbolje i najredovinije članove učešće na kampu u Trebinju, koji je jedan od najboljih u regionu.

Nikšićki klub je i prije mjesec dana takođe obezbijedio za svoje najbolje takmičare učešće na kampu u Banja Luci, što im je omogućilo da spremniji dočekaju takmičarsku sezonu.

“Ovakvi treninzi znače puno našim takmičarima, na kampovima koji okupljaju i oko 500 boraca iz regiona, promjene sparing partnera i razmjena iskustava sa ostalima. Takođe naši treneri Dragan Šćepanović i Marinko Đurđevac su aktivno uključeni u treninge u okviru kampa”, kazali su iz kluba. Iz Akademika su naveli i da će u nastavku sezone nastojati da obezbijede još sličnih akcija.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na XVI međunarodnom memorijalnom turniru “Miloš Stanković 2023”, na kome je učestvovalo 510 takmičara iz 33 kluba, džudisti Akademika ukupno su osvojili 23 medalje od čega 13 zlatnih, četiri srebrne i šest bronzanih.
Na juče održanom Međunarodnom džudo turniru "Miloš Stanković", na kojem ne učestvovalo je 510 takmičara iz 35 klubova, najmlađi džudisti "Straševine" ostvarili su zapažen rezultat.