Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Beograd: Džudistima Akademika 18 medalja

akademik
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.05.2019. u 10:12

Na četvrtom memorijalnom turniru “Radomir Kovačević Džigi”, koji je održan u Beogradu, džudisti Akademika osvojili su ukupno 18 medalja.

Među 637 takmičara iz 33 kluba i šest zemalja, takmičarima Akademika je pripalo pet zlatnih, četiri srebrne i sedam bronzanih.

“Džudistkinja našeg kluba Guzina Vanja proglašena je za najbolju poletarku na turniru, a kao nagradu dobila je pehar i sliku Džigoro Kana, tvorca modernog džudoa. Džudo klub Akademik osvojio je pehar za najbolju ekipu u konkurenciji mlađih poletaraca i mlađih pionira”, naveli su iz tog kluba i dodali da su u generalnom plasmanu džudisti Akademika zauzeli drugo mjesto.

Zlatom su se okitili Guzina Vanja, Kavaja Filip, Kruščić Dragan, Kilibarda Đorđe i Čvorović Petar.

Srebrne medalje su osvojili Lješković Marija, Aleksić Petar, Miličić Balša i Nikčević Andrija, a bronzani su bili Simić Marija, Bajović Petar, Bajović Pavle, Gardašević Stefan, Eraković Lazar, Beriša Nermin, Muratović Miloš, Aleksić Pavle i Kostić Šćepan.

Takmičare su predvodili treneri Đurđevac Marinko i Stanjević Predrag.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.