Berkovići: “Akademičari” najbolji sa osvojenih 47 medalja

56255495_1394287104044431_5620780492904202240_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.04.2019. u 06:34

Džudo klub Akademik imao je superioran nastup na turniru “Berkovići open 2019“, na kojem je sa svojim najmlađim takmičarima osvojio pehar namijenjen sveukupnom pobjedniku turnira.

“Akademičari” su u konkurenciji 350 takmičara iz 29 klubova, osvojili ukupno 47 medalja, od čega 19 zlatnih, 16 srebrnih i 12 bronzanog sjaja.

Sa po dvije zlatne medalje su se okitili Lješković Marija, Guzina Vanja, Burić Vasilije, Barović Milan i Aleksić Pavle, dok je po jedna pripala Čvorović Petru, Nikolić Filipu, Škuletić Vuku, Aleksić Petru, Nikčević Andriji, Kostić Šćepanu, Beriši Muhamedu, Ćuković Matiji i Goranović Petru.

Dvije srebrne medalje su osvojili Bajović Una i Milačić Balša, dok su po jednu uzeli Petrušić Mia, Kilibarda Anđela, Simić Marija, Čvorović Jovan, Gardašević Stefan, Kilibarda Đorđe, Eraković Lazar, Zejak Konstantin, Radojičić Luka, Muratović Miloš, Prodanović Slavko i Milović Matija.

Ukupno dvije bronzane medalje su pripale Šćepanović Dušanu, a sa po jednom su se okitili Kilibarda Anđela, Guzina Nađa, Bajović Petar, Kruščić Dragan, Barović Radovan, Bajović Uroš, Bošković Aleksa, Drašković Andrija, Nikčević Andrija i Krtolica David.

Takmičare su na ovom turniru predvodili treneri Dragan Śćepanović, Marinko Đurđevac i Predrag Stanjević, a vođa Akademikove ekspedicije bila je Lidija Vračar. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ski-klub "Pobjednik" organizovao je početkom marta takmičenja Prvi "Kup Pobjednika" u slalomu i “Srna Kup” u veleslalomu, uz podršku Skijaškog Saveza Crne Gore i mljekare “Srna”.
Takmičari Atletskog kluba "Nikšić" osvojili su deset medalja na prvenstvu Crne Gore u krosu, koje je juče održano u našem gradu. Na 65. po redu prvenstvu opet je istaknuto ime pobjednice Slađane Pejović, koja je 18. put prvakinja države u ovoj kategoriji.
Potpredsjednik Opštine Nikšić Mitar Goranović otvorio je 65. Prvenstvo Crne Gore u krosu i tom prilikom poželio puno uspjeha svim takmičarima.