Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

BiH: Deset medalja za podmladak Akademika

nole
Judo klub Akademik
  • Autor onogost.me
  • 14.08.2016. u 11:55

Na međunarodnom turniru "Mala Evropa" koji je juče održan u Prnjavoru, u  Bosni i Hercegovini, u konkurenciji 500 takmičara članovi Akademika osvojili su 10 odličja.

Zlatne medalje osvojili su Muhamed Beriša, Miljan Delić, Filip Đurđevac i Vidoje Golubović. Srebrom se okitila Ana Vujović. Bronzane medalje osvoji su Marković Marina, Milić Slađana, Tadić Anđela, Beriša Muhamed i Vujović Vasilije.

Još jedan fantastičan uspjeh najmlađih takamičara nikšićkog džudo kluba u veoma jakoj konkurenciji, budući da su nastupila najtalentovanija djeca iz BiH-a, Srbije, Slovenije, Rumunije, Ukrajine, Crne Gore…

Desetočlana eksepdicija, na čelu sa trenerom, Marinkom Đurđevcem, naredna tri dana zadržaće se u Prnjavoru gdje je organizovan kamp. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šestom interkontinentalnom turniru Apolon open, koji je održan u Mariboru, džudisti Akademika osvojili su ukupno 10 medalja, od čega pet zlatnih, jednu srebrnu i četiri bronzane.
Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.