Bijelo Polje: Akademiku 16 medalja, Straševini sedam

62261369_2384736625179466_1550808567693443072_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.06.2019. u 06:33

Na državnom prvenstvu za mlađe i starije pionire i pionirke, koje je održano u Bijelom Polju, a na kojem se okupilo 147 takmičara iz 19 klubova, džudisti Akadamika ukupno su osvojili 16 medalja od čega šest  zlatnih, tri srebrne i sedam bronzanih.

Džudo klub Akademik proglašen je i za najbolji klub na prvenstvu, kako u konkurenciji mlađih pionira tako i u konkurenciji starijih pionira.

Zlatnim medaljama su se okitili Marija Simić, Balša Miličić, Andrija Nikčević, Šćepan Kostić, Andrija Drašković i Muhamed Beriša.

Srebrne medalje su pripale Milici Tadić, Matiji Miloviću i Luki Tadiću, dok su bronzana odličja osvojili Nađa Guzina, Nikolaj Zejak, Pavle Aleksić, Nermin Beriša, Bojan Đurđevac, Pavle Čvorović i David Krtolica.

Takmičare su i na ovom turniru predvodili treneri Stanjević Predrag i Rovčanin Miloš.

Džudisti Straševine su na istom takmičenju osvojili tri zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu medalju.

Zlatne medalje osvojili su Andrijana Šutović, Ljiljana Radojičić i Milena Krivokapić, dok su se srebrnim odličjem okitili Filip Kilibarda, Vasilije Suknović i Ilija Musić. Bronzanu medalju osvojio je Danilo Backović.

“Šest naših takmičara obezbjedilo je plasman za balkansko prvenstvo. Ovo je prvo državno prvenstvo u organizaciji novoosnovanog Džudo saveza. Ovom prilikom upućujemo sve pohvale za organizaciju takmičenja koja je bila na najvećem nivou u svakom segmentu. Takođe, želimo da pohvalimo i sudijsku organizaciju koja je bila na visini zadatka”, naveli su iz Džudo kluba Straševina.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ski-klub "Pobjednik" organizovao je početkom marta takmičenja Prvi "Kup Pobjednika" u slalomu i “Srna Kup” u veleslalomu, uz podršku Skijaškog Saveza Crne Gore i mljekare “Srna”.
Takmičari Atletskog kluba "Nikšić" osvojili su deset medalja na prvenstvu Crne Gore u krosu, koje je juče održano u našem gradu. Na 65. po redu prvenstvu opet je istaknuto ime pobjednice Slađane Pejović, koja je 18. put prvakinja države u ovoj kategoriji.
Potpredsjednik Opštine Nikšić Mitar Goranović otvorio je 65. Prvenstvo Crne Gore u krosu i tom prilikom poželio puno uspjeha svim takmičarima.