Budva: Karatistima Onogošta 16 medalja, Fokusu sedam

img-718f4a74deea1e0171d55007257c2d3d-v
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 27.11.2017. u 10:13

Na V kupu "Oslobođenje Budve 2017" održanom u subotu, nikšićki klubovi su u konkurenciji od oko 400 takmičara iz 22 kluba ostvarili zapažene rezultate.

KK „Onogošt“ sa ovog takmičenja donio je 16 medalja, po dvije zlatne i srebrne i 12 bronzanih.  Najsjajnija odličja osvojili su Sarić Slobodan i Grubač Nađa, dok su srebrna pripala Ćalasan Ninku i Đođić Tamari.

Bronzanim medaljama su se okitili Stevović Balša, Sudžum Luka, Jaganjac Dado, Njunjić Lenka, Vučković Sofija , Šućur Borjan,  Perisić Vasilije, Baletić David,  Utješinović Filip, Pejović Stefan, Đodić Jovo, Škiljevic Dalibor.

KK “Fokus”  je na istom kupu učestvovao sa sedam takmičara osvojivši isto toliko medalja od čega jednu zlatnu, četiri srebrne i dvije bronzane.

Zlato je pripalo Magdaleni Potpari, srebrnim odličjem su se okitili Sara Radenković, Lazar Kosović, Držen Žižić i Božo Ðukanović, a bronza je pripala Saši Bojović i Miljanu Cicmilu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na juče održanom VII Grand prix Montenegro u Herceg Novom, na kojem je učestvovalo 683 takmičara iz 49 klubova iz šest država, takmičari Karate kluba Jion ostvarili su zapažen rezultat.
Juče je u Tivtu održan Međunarodni džudo turnir "Tivat open 2022" u konkurenciji poletaraca, pionira, kadeta i junira, a takmičari Džudo kluba "Trebjesa" osvojili su 22 medalje.