Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

CKM: Radujte se djeco, u subotu je Sport fest

page_novi
Sport fest
  • Autor onogost.me
  • 10.09.2015. u 19:36

Crnogorska kulturna mreža spremila je za subotu novi sportsko – zabavni šou za djecu iz osnovnih predškolskih ustanova. Šesti po  redu Sport fest održaće se na Trgu Slobode. 

Organizatori se nadaju učešću od 5000 d0 7000 djece. Planirana takmičenja su revijalnog karaktera . Na Trgu će biti postavljene strunjače za džudo, karate kao i prethodnih godina. Po prvi put će biti organizovano takmičenje u duatlonu.  U sklopu Sport Festa biće organizovani atletski miting i biciklistička trka kroz cijeli grad, turniri u malom fudbalu, rukometu , te takmičenja u odbojci, šahu, tenisu, kao i posebna takmičenja za djecu predškolskog uzrasta.

“Ovogodišjni festival smo odlučili da organizujemo u dogovoru sa sportskim klubovima iz našeg grada,  prvenstveno za učenike osnovnih škola i predškolskih ustanova, kako bismo ih upoznali sa sportskim disciplinama i kod njih probudili zainteresovanost da se bave nekim od sportova. Možda neko od njih jednog dana nastupi za neku od reprezentativnih selekcija Crne Gore”, kazao je Aleksandar Damjanović, direktor Sport Festa i dodao da će Fest promovisati akciju “Bavi se sportom- igraj za Crnu Goru”,  čiji je promoter najbolji mladi sportsita iz našeg grada Nikola Gušić.

Zabavni dio Sport festa rezervisan je za nastupe “Osvajača”  i mladog Nikšićanina Ismaila Delije. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.