Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Danas održan peti “Akademik Open”

12884488_10206040356783625_1737114307_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 27.03.2016. u 17:13

Danas je u Nikšiću organizovan peti po redu međunarodni turnir “Akademik OPEN 2016“ u organizaciji džudo kluba Akademik. 

Ukupni pobjednik tradicionalnog turnira, kojeg je ove godine otvorio evropski šampion Danilo Pantić, je klub domaćin sa osvojenih 76 medalja, od čega 45 zlatnih, 16 srebrnih i 15 bronzanih.

Poslije “Akademika“ najviše medalja su osvojili džudisti “Crnogorca“ sa Cetinja, a treća je bila ekipa “Onogošta“ iz Nikšića.

Turnir je okupio pored ekipa iz Crne Gore, i džudiste iz Bosne i Hercegovine i Srbije, dok su izostale ekipe iz Hrvatske zbog Uskršnjih praznika.

Zadovoljstvo kompletnom organizacijom istakao je i direktor “Akademika“ Novica Milović.

“Akademik je današnjim rezlultatima pokazao da je klub šampiona, ali je i dokazao da može da bude i odličan organizator. Ja sam kao direktor kluba veoma zadovoljan prikazanim od strane takmičara i trenera, a posebnu zahvalnost dugujem Opštini Nikšić, kao i Sekretarijatu za sport Opštine Nikšić. Džudo takmičenja ovog karaktera puno znače za grad Nikšić, pa se nadam da će ova uspješna tradicija biti nastavljena“, naveo je Milović.

Današnji turnir okupio je preko 250 takmičara iz zemlje i regiona. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.