Goranović otvorio Prvenstvo Crne Gore u krosu

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 04.03.2023. u 15:02
Potpredsjednik Opštine Nikšić Mitar Goranović otvorio je 65. Prvenstvo Crne Gore u krosu i tom prilikom poželio puno uspjeha svim takmičarima.

„Opština Nikšić podstiče razvoj sporta u našem gradu. U proteklom periodu finansijski smo podržali brojne sportiste i sportske klubove i sa tom podrškom ćemo nastaviti i u narednom periodu. Opština Nikšić je podržala i današnju sportsku manifestaciju i AK ’Nikšić’, koji je organizator događaja. Na današnjem takmičenju prijavljen je veliki broj učesnika svih starosnih kategorija, što govori o činjenici da je u proteklih nekoliko godina došlo do velikog razvoja atletike u našem gradu. Izgradnjom novih sportskih infrastrukturnih objekata doprinijećemo još intenzivnijem razvoju kraljice sportova“, poručio je Goranović.

Generalni sekretar Atletskog saveza Crne Gore Milan Madžgalj pozdravio je sve učesnike krosa i istakao da je ovo prvo takmičenje na otvaranju atletske sezone, u kojem učestvuje 120 atletičara iz 11 atletskih klubova.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Na XVI međunarodnom memorijalnom turniru “Miloš Stanković 2023”, na kome je učestvovalo 510 takmičara iz 33 kluba, džudisti Akademika ukupno su osvojili 23 medalje od čega 13 zlatnih, četiri srebrne i šest bronzanih.
  Na juče održanom Međunarodnom džudo turniru "Miloš Stanković", na kojem ne učestvovalo je 510 takmičara iz 35 klubova, najmlađi džudisti "Straševine" ostvarili su zapažen rezultat.