Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Goranović otvorio Prvenstvo Crne Gore u krosu

Opština Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 04.03.2023. u 15:02
Potpredsjednik Opštine Nikšić Mitar Goranović otvorio je 65. Prvenstvo Crne Gore u krosu i tom prilikom poželio puno uspjeha svim takmičarima.

„Opština Nikšić podstiče razvoj sporta u našem gradu. U proteklom periodu finansijski smo podržali brojne sportiste i sportske klubove i sa tom podrškom ćemo nastaviti i u narednom periodu. Opština Nikšić je podržala i današnju sportsku manifestaciju i AK ’Nikšić’, koji je organizator događaja. Na današnjem takmičenju prijavljen je veliki broj učesnika svih starosnih kategorija, što govori o činjenici da je u proteklih nekoliko godina došlo do velikog razvoja atletike u našem gradu. Izgradnjom novih sportskih infrastrukturnih objekata doprinijećemo još intenzivnijem razvoju kraljice sportova“, poručio je Goranović.

Generalni sekretar Atletskog saveza Crne Gore Milan Madžgalj pozdravio je sve učesnike krosa i istakao da je ovo prvo takmičenje na otvaranju atletske sezone, u kojem učestvuje 120 atletičara iz 11 atletskih klubova.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
    Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.
    Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.