Gušiću izmakla bronza na Svjetskom kupu u Sofiji

nikola-gusic
  • Autor onogost.me
  • 30.01.2016. u 18:12

Malo je nedostajalo da se Nikola Gušić domogne bronze na Svjetskom kupu u džudou, u glavnom gradu Bugarske, ali mu se na tom putu u odlučujućem meču, u repasažu, ispriječio litvanski reprezentativac, Dmitrijs Fedosejenkovs. 

Ipak, za utjehu su svakako novi bodovi koje Nikola skuplja kako bi ovjerio olimpijsku vizu.

Pored Nikole danas je u Sofiji za reprezentaciju nastupilo još sedam „Akademikovih“ takmičara, u muškoj i ženskoj konkurenciji, ali bez značajnijih rezultata.

Sjutra nastupa još šestoro, među njima i zlatni evropski junior, Danilo Pantić, zatim Srđan Mrvaljević, Nebojša Gradašević, Novo Raičević, Lazar Daković i Predrag Stanjević koji je u Sofiji i pomoćnik selektoru Hubertu Rohraueru.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ski-klub "Pobjednik" organizovao je početkom marta takmičenja Prvi "Kup Pobjednika" u slalomu i “Srna Kup” u veleslalomu, uz podršku Skijaškog Saveza Crne Gore i mljekare “Srna”.
Takmičari Atletskog kluba "Nikšić" osvojili su deset medalja na prvenstvu Crne Gore u krosu, koje je juče održano u našem gradu. Na 65. po redu prvenstvu opet je istaknuto ime pobjednice Slađane Pejović, koja je 18. put prvakinja države u ovoj kategoriji.
Potpredsjednik Opštine Nikšić Mitar Goranović otvorio je 65. Prvenstvo Crne Gore u krosu i tom prilikom poželio puno uspjeha svim takmičarima.