Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Karatisti ”Fokusa” u reprezentativnom dresu na Evropskom prvenstvu

wkf.net
  • Autor onogost.me
  • 08.02.2024. u 10:25
Takmičari Karate kluba ''Fokus'' iz Nikšića predstavljaće Crnu Goru na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje sjutra počinje u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiju.

Na jednom od najvažnijih nadmetanja u ovoj godini, reprezentativni dres braniće Vasilisa Bijelović, Matija Bojić i Lazar Potpara, članovi ovog kluba.

Kadetkinja Vasilisa Bijelović nastupiće u kategoriji do 47 kg, Matija Bojić boriće se sa mlađim seniorima u kategoriji do 60 kg, dok će Lazar Potpara nastupiti takođe u konkurenciji mlađih seniora u kategoriji do 84 kg.

”Vasilisa, Matija i Lazar pokazali su nevjerovatnu predanost, hrabrost, istrajnost, strast i ljubav kako bi im pripala čast da nastupe za reprezentativni tim. Ovo je ujedno i rekordno učešće takmičara Fokusa na prvenstvima Evrope, što potvrđuje da radimo dobar posao”, saopštili su iz tog kluba.

Oni su se zahvalili svima na podršci koju su dobili pred ovo važno takmičenje.

”Podrška nas čini još jačim i spremnijim da se suočimo sa izazovima, koji su pred nama i uspješno ih savladamo, vjerujući u snagu zajedništva”, istakli su u saopštenju.

Juniorsku selekciju Crne Gore na prvenstvu Evrope kao selektor predvodi Nikšićanin Dejan Ivanović, inače trener u Karate klubu ”Fokus”.

Takmičenje u Tbilisiju trajaće od 9. do 11. februara.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U okviru 32. kola Meridjanbet Prve crnogorske lige igra se derbi u Podgorici, gdje će Sutjeska gostovati Budućnosti.
    Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.