Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Karatisti Fokusa se okitili sa tri titule prvaka države

fokussss
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 02.04.2018. u 07:22

Na prvenstvu države za najmlađe karatiste, takmičari nikšićkog Fokusa okitili su se sa ukupno 11 medalja.

Oni su u konkurenciji 453 takmičara, iz 27 klubova, uspjeli da osvoje tri zlatne, isto toliko srebrnih i pet bronzanih odličja.

Već četvrtu godinu zaredom titula prvaka države pripala je sjajnom Lazaru Potpari, prvo mjesto od prošle godine odbranila je i Nađa Tomanović, a medalju istog sjaja osvojila je debitantkinja na takmičenjima Anja Nikolić, koja je ubjedljivim pobjedama bila najveće otkrovenje turnira.

Srebrna odličja su osvojili Nataša Nedić, kojoj je nedostajalo sportske sreće za stepenik više, Petar Drašković, još jedno lijepo iznenađenje nikšićkog tima na ovom takmičenju, kao i Nikola Vučetić, od kojeg je u finalu bolji bio klupski drugar Lazar Potpara.

Bronzane medalje su osvojili Aleksa Papić, Filip Bojić, Matija Ivanović, Mili Samardžić i Đorđije Tomanović.

Iz kluba su istakli veliko zadovoljstvo još jednim uspješnim nastupom njihovih takmičara, uputivši im čestitke na osvojenim medaljama, a poželjeli su im i puno sreće na predstojećem prvenstvu Balkana.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.