Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Karatisti Onogošta osvojili devet medalja na državnom prvenstvu

page_karate_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.11.2015. u 18:02

Karatisti Onogošta učestvovali su na državnom prvenstvu Crne Gore za kadete, juniore i mladje seniore koje je održano juče u Podgorici. 

Nikšićani su osvojili devet medalja od kojih dvije zlatne, šest srebrnih i jednu bronzanu. Zlatne medalju su osvojili Nikola Malović i Predrag Smolović, srebrne Aleksandra Španjević, Nikola Damjanović, Lazar Sudžum, Petar Jokić, Dijana Miljanić, u borbama ekipno Smolović, Jokić, Sudžum dok je bronzanu osvojio Ivan Žižić.

Na takmičenju je učestvovao 21 klub sa preko 200 takmičara. Ovo takmičenje je bilo izborno za nastup na Balkanski šampionat za kadete, junior i mladje seniore koje će biti održano od 11 do 12. decembra u Dubrovniku.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.