Karatisti Onogošta osvojili devet medalja na državnom prvenstvu

page_karate_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.11.2015. u 18:02

Karatisti Onogošta učestvovali su na državnom prvenstvu Crne Gore za kadete, juniore i mladje seniore koje je održano juče u Podgorici. 

Nikšićani su osvojili devet medalja od kojih dvije zlatne, šest srebrnih i jednu bronzanu. Zlatne medalju su osvojili Nikola Malović i Predrag Smolović, srebrne Aleksandra Španjević, Nikola Damjanović, Lazar Sudžum, Petar Jokić, Dijana Miljanić, u borbama ekipno Smolović, Jokić, Sudžum dok je bronzanu osvojio Ivan Žižić.

Na takmičenju je učestvovao 21 klub sa preko 200 takmičara. Ovo takmičenje je bilo izborno za nastup na Balkanski šampionat za kadete, junior i mladje seniore koje će biti održano od 11 do 12. decembra u Dubrovniku.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Crnogorski karatisti Nikola Malović i Nemanja Mikulić osvojili su bronzane medalje na turniru Serije A u Larnaki. Malović je u meču za bronzanu medalju, u kategoriji do 84 kilograma, pobijedio Muhameda Arifa Afigudima iz Malezije 5:1.
Takmičari džudo kluba Trebjesa, na juče održanom "Mladost Open" kupu u Podgorici, osvojili su sedam medalja - dvije zlatne, dvije srebrne i tri bronzane.