KK “Onogošt” organizovao trinaesti “Kup Nikšića”

dsc_0057_640x425
KK Onogošt
  • Autor onogost.me
  • 03.10.2016. u 19:42

Juče je u Sportskom centru, u organizaciji karate kluba "Onogošt", održan trinaesti međunarodni karate turnir "Kup Nikšića" 2016.

Na turniru su učešće uzela ukupno 364 takmičara iz 24 kluba iz Crne Gore, Bosne I Hercegovine i Hrvatske. Reprezenti nikšićkog karatea na ovom turniru su bili KK “Onogošt“, KK “Mavaši“ i KK “Nikšić“. Čast da otvori ovo takmičenje je imao predsjednik KSCG Dragan Šakotić, dok je sudijsku komisiju predvodio evropski i svjetski sudija Miodrag Radunović.

U generalnom poretku najbolji su bili takmičari KK “Omladinac“ iz Podgorice, drugi u ukupnom plasmanu je bio KK “Bar“ iz Bara, dok su treće mjesto zauzeli takmičari KK “Ris“ iz Pljevalja.

Direktor kluba domaćina, Dragoljub Fatić, je izrazio zadovoljstvo velikim prisustvom i prikazanim kvalitetom samih takmičara.

“To je samo pokazatelj da je karate spor jedan od najmasovnijih sportova koji mongo utiče na razvoj ličnosti, kako kroz sami pristup treninzima, tako i kroz sistem takmičenja gdje naši karatisti po pravilu uvijek dolaze sa najsjajnijim odličijima sa svih velikih medjunarodnih takmičenja”, naglasio je Fatić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci