Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Koprivica i Perunović pobjednici Novogodišnje atletske trke

unnamed
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 31.12.2017. u 13:52

Dragoljub Koprovica, član AK "Mornar" iz Bara i Nikšićanka Slađana Perunović pobjednici su jubilarne dvadesete Novogodišnje atletske trke koja je danas održana pod Trebjesom. 

Koprivica, koji je čest gost u Nikšiću, podsjeća da je zbog obaveza nekoliko minulih godina izostao, ali se vratio ove godine i trijumfovao ispred Veselina Petrušića i Miloša Cvijetića iz AK “Nikšić”.

“Ovo mi je jedna od omiljenih trka. Ranije se održavala u ponoć što je bila jedna lijepa tradicija. Želio sam da se vratim ove godine, staza je bila teška zbog blata, ali je u tome bila i posebna draž”, kazao je Koprivica.

Slađana danas bez konkurencije, a i u ukupnom plasmanu zazuela je treće mjesto budući da su od nje bili bolji Koprivica i velika nada crnogorske atletike, junior Aleksandar Miletić.

“Zadnja trka u sezoni. Jedan jak trening. Pauza sad nekoliko dana, a onda kreću nove pripreme i novi izazovi”, kaže Slađana. 

Od naredne godine trka, koju je dosad organizovao AK “Čelik” prelazi u nadležnost AK “Nikšić”. 
“Već dvadeseta godina jedne lijepe tradicije. Trčalo se u ponoć i bilo je novčanih nagrada, sada je to dnevna trka i željeli smo da makar sačuvamo na neki način duh ove trke”, kazao nam je za kraj Jovan Dragović, tvorac Novogodišnje atletske trke. 
U kategoriji juniora pobijedio je Aleksandar Miletić, a, u kategoriji veterana Željko Milović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.