Kristijan Bojić blistao na karting stazi u Jagodini

cimg0026
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.07.2016. u 05:56

Kristijan Bojić,  dvanaestogodišnji Nikšićanin, član Auto moto kluba „Spida“  iz Podgorice, učestvovao je prošloga vikenda na međunarodnoj Karting trci u Jagodini, na novootvorenoj stazi, i ostvario sjajan rezultat osvojivši dva druga mjesta.

Ovim je  Kristijan samo nastavio seriju uspjeha na karting stazama širom regiona i potvrdio svoj veliki potencijal.  On je u Jagodini je vozio klasu 1, na odlično prirpremljenoj stazi, ali jako zahtjevnoj i u jakoj konkurenciji ostvario odličan rezultat kao jedini učesnik iz Crne Gore.

Kristijan za portal Onogošt kaže da je veoma srećan ostavrenim rezultatoma i dodaje da sve to ne bi bilo moguće bez velike podrške sponzora i porodice.  

„ Hvala prije svega mojoj porodici, tati Brajanu koji mi sve spremi i pripremi me svaki put za trku, uključujući i sve što treba za bolid. Bez njega ne bih sigurno mogao postići ovako dobre rezultate,i naravno bez moga dede Miša koji me prati na svaku trku u stopu. Hvala puno opštini Nikšić na razumijevanju“, kaže Kristijan i dodaje da će nakon kraće pauze učestvovati na međunarodnoj trci u Kuli, nakon čega će godinu 18.septembra završiti ponovo trkama u Jagodini.

„ Dotad ću naravno uveliko da se pripremam“, poručuje na kraju talentovani mladi karting vozač iz grada pod Trebjesom.

Kristijan je kartingom počeo da se bavi 2010. godine i  dosad ima na stotine odvezenih karting trka u kojima je gotovo uvijek na pobjedničkom postolju. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na 43. Karate kupu "Oslobođenje Podgorice", na kome je učestvovalo 750 takmičara iz šest zemalja, takmičari KK "Šampion" pokazali su zavidnu formu osvojivši ukupno 10 medalja - pet zlatnih i pet bronzanih.
Na juče održanom VII Grand prix Montenegro u Herceg Novom, na kojem je učestvovalo 683 takmičara iz 49 klubova iz šest država, takmičari Karate kluba Jion ostvarili su zapažen rezultat.