Milan Mitrović i Slađana Perunović pobjednici trećeg Ostroškog polumaratona

najbolji
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 06.04.2019. u 14:32

Pobjednici trećeg Ostroškog polumaratona, koji je održan danas, su Milan Mitrović u muškoj i Slađana Perunović u ženskoj konkurenciji.

Milan Mitrović je stazu istrčao sa vremenom 1:12,49 i tako postavio novi rekord, drugi je bio Miloš Dragović iz Podgorice, koji je od pobjednika bio slabiji za četiri minuta, dok je treći kroz cilj prošao Davor Vidović iz Banja Luke.

Najbolja naša atletičarka, Slađana Perunović treću godinu zaredom je pobjednik u ženskoj konkurenciji, ovoga puta sa vremenom 1:27,17, druga je bila Aleksandra Marinkov iz Pančeva (1:33,26), dok je treće mjesto zauzela Danijela Barać iz Beograda.

U kategoriji takmičara iz Crne Gore, nakon najboljeg Dragovića, Pljevljak Goran Petrić je bio drugi, a treću poziciju je zauzeo Dragutin Radojičić iz Nikšića. Slađana Perunović je pobjedila u konkurenciji najboljih takmičarki iz Crne Gore, dok su drugo i treće mjesto zauzele Podgoričanke Jelena Ivković i Rada Miladinović.

Ovo je bio do sada najmasovniji polumaraton sa 354 prijavljena učesnika, a učešće u njemu su uzeli i pripadnici vojske i policije. Pobjednik u muškoj konkurenciji je bio Goran Petrić, dok je kod dama u “uniformama” trijumfovala Jelena Ivković.

Najstariji učesnik ovogodišnjeg Ostroškog polumaratona bio je sedamdesetpetogodišnji Spase Paloski iz Makedonije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci