Nikšić bio domaćin takmičenja u gimnastici

8
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.10.2018. u 08:41

U organizaciji Škole gimnastike Talenat, proteklog vikenda je u Sportskom centru održano takmičenje u sportskoj i ritmičkoj gimnastici.

Učestvovalo je ukupno 63 takmičara iz pet klubova. Pored domaćina nastupili su i takmičari GK Adriatic kids iz Herceg Novog, GK Budva, GK Danilovgrad i GK Enigma PG.

Kod takmičara Škole gimnastike Talenat, zapažene nastupe i kreativne koreografije prikazali su Andrej Knežević i Dragutin Kocet u kategoriji dječaka, zatim Tešovic Kristina, Todorović Miljana, Maja Simić, Ivona Osmajić, Jana Zugić i Lea Sturanović.

Medaljama su se okitile i Elena Lalatović, Teodora Nikčevic, Ana Marija Vukasović, Sara Šakotić, Jelena Eraković i Monika Stević.

Takmičenje je podržao opštinski Sekretarijat za sport, kulturu i mlade, pekara Trend, NTC i Crnagoracoop.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ski-klub "Pobjednik" organizovao je početkom marta takmičenja Prvi "Kup Pobjednika" u slalomu i “Srna Kup” u veleslalomu, uz podršku Skijaškog Saveza Crne Gore i mljekare “Srna”.
Takmičari Atletskog kluba "Nikšić" osvojili su deset medalja na prvenstvu Crne Gore u krosu, koje je juče održano u našem gradu. Na 65. po redu prvenstvu opet je istaknuto ime pobjednice Slađane Pejović, koja je 18. put prvakinja države u ovoj kategoriji.
Potpredsjednik Opštine Nikšić Mitar Goranović otvorio je 65. Prvenstvo Crne Gore u krosu i tom prilikom poželio puno uspjeha svim takmičarima.