Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nova žetva medalja mladih “akademičara”

15301100_10207827214653955_724203000_n
Judo klub Akademik
  • Autor onogost.me
  • 04.12.2016. u 15:39

Juče je u Podgorici održan "Kup oslobođenja Podgorice" na kojem je učestvovalo oko 300 džudista iz 27 klubova među kojima su se našli i takmičari Akademika. 

Mladi “akademičari”su nastavili tradiciju na koju su nas odavno navikli i na ovom turniru osvojili 28 medalja i 2 pehara za najbolju ekipu u kategoriji mlađih poletaraca i starijih pionira. 

Od ukupno 28 odličja, 11 je zlatnih, 10 srebrnih i 7 bronzanih. Po dvije zlatne medalje u kategoriji mlađih i starijih poletarki do 22 kilograma osvojila je Vanja Guzina i Marija Simić do 20 kilograma,  a dva zlata osvojio je i Muhamed Beriša  u kategoriji poletaraca i mlađih pionira. 

Jedno zlato osvojili su Vladimir Božović, Filip Đurđevac, Ilija Crvenica i Vidoje Golubović. 

Po dvije srebrne medalje su osvojili Milica Tadić i Marina Marković u konkurenciji mlađih i starijih pionirki, a po jednu u konkurenciji mlađih pionira osvojili su Nada Guzina, Miloš Backović i Đorđije Daković, kod poletaraca Šćepan Kostić, mlađi pionir Milovan Perutović i stariji pionir Nikola Marković.

Bronzane medalje su osvojili mlađi poletarci Vasilije Škuletić, Dušan Šćepanovoć, David Golubović i Aleksa Bojović, kao i poletarci Guzina Nađa i Andrija Nikčević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šestom interkontinentalnom turniru Apolon open, koji je održan u Mariboru, džudisti Akademika osvojili su ukupno 10 medalja, od čega pet zlatnih, jednu srebrnu i četiri bronzane.
Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.