Novi uspjeh Krsta Premovića

21175771_10209919085349415_149526903_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 28.08.2017. u 06:38

Član gimnastičkog kluba "Montenegro Street Workout" iz Nikšića Krsto Premović ostvario je novi uspjeh osvojivši na Street Workout takmičenju u Kolašinu zlatnu medalju.

Na takmičenju čiji je jedan od glavnih ciljeva ukazivanje značaja fizičke aktivnosti i brige o svom tijelu, 14-godišnji Nikšićanin je bio najbolji u disciplini apsolutni zgibovi u konkurenciji takmičara ispod 18 godina.

Organizatori ove manifestacije, koja je održana 24. avgusta, bili su Opština Kolašin i Gladiator Barsa, a bile su zastupljene još i discipline zgibovi, propadanja i slobodni stil, dok su kategorije bile do i preko 18 godina.

Pored ovog uspjeha, naš sugrađanin je osvojio prvo mjesto u disciplini apsolutni zgibovi i na Street Workout & Calisthenics disciplinama u Nikšiću, organizovanog od strane Gimnastičkog kluba “Montenegro Street Workout”, Ekolosko udruženje mladih “Zeleni centar” uz podršku Ministarstva sporta Crne Gore 13. jula u Prvom Street Workout parku u Nikšiću.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na 43. Karate kupu "Oslobođenje Podgorice", na kome je učestvovalo 750 takmičara iz šest zemalja, takmičari KK "Šampion" pokazali su zavidnu formu osvojivši ukupno 10 medalja - pet zlatnih i pet bronzanih.
Na juče održanom VII Grand prix Montenegro u Herceg Novom, na kojem je učestvovalo 683 takmičara iz 49 klubova iz šest država, takmičari Karate kluba Jion ostvarili su zapažen rezultat.